Makaron Lubella pióra 400 g

4,75  brutto

Makaron Lubella pióra 400 g

Cena: ..,.. zł brutto

Masa netto produktu: 400 g.
Masa produktu z opakowaniem: 400 g.
Wartość odżywcza w 100g produktu
1. Energia 1487 kj / 351 kcal.
2. Tłuszcz 1,4 g.
3. W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g.
4. Węglowodany 70 g.
5. W tym cukry 4,2 g.
6. Błonnik 3,0 g.
6. Białko 13 g.
7. Sól 0,03 g.
Numer partii: L209102L221 1626
Najlepiej spożyć data na opakowaniu 10.09.2025 r.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt z Polski.

Makaron Lubella pióra 400 g

Makaron Polskiej firmy Lubella o rodzaju pióra i wadze 400 g.
Sposób przygotowania normalnie gotować 10 minut al dente 8 minut.
Lubella to najlepsze ze zbóż tradycja od 1881 r.
Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 litr posolonej wody.
Następnie odcedzić.
Skład: mąka makaronowa: pszenna.
Może zawierać soję.
Współpracujemy z Polskim Rolnikiem.
Posiadamy sześć etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.

Makaron pióra ze szpinakiem i kukurydzą.
Składniki:
1. Makaron Lubella pióra 200 g.
2. Kukurydza 200 g.
3. Szpinak baby świeży garść.
4. Szklanka sosu pomidorowego Łowicz lub szklanka passaty pomidorowej + zioła prowansalskie + sól i pieprz.

Ilość proporcji: 2.
Czas przygotowania 20 minut.

Sposób przygotowania:
A. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
B. Przygotuj sos – passatę pomidorowa dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi lub wykorzystaj gotowy sos ze słoika.
C. Połącz i ciesz się smakiem.
Kukurydzę wymieszaj z makaronem, szpinakiem i sosem.

Życzymy smacznego 😉

Mamy w ofercie też inne ciekawe kategorie a w nich interesujące produkty:

Ciasta, ciastka

Gastronomia

Kawa

Artykuły przemysłowe

Zapraszamy do odwiedzenia, obserwowania i polubienia naszego fanpage.

Waga 0,400 kg
Wymiary 190 × 110 × 65 cm