Olej rzepakowy Mazowiecki Mosso

5,95  brutto

Olej z pierwszego tłoczenia. Wyprodukowany ze 100% nasion rzepaku bez GMO, przy zastosowaniu najnowszych technologii tłoczenia i rafinacji, bez stosowania metod chemicznych. Stanowi naturalne źródło kwasów Omega-3,a także witaminy E oraz K. Idealny do smażenia, pieczenia i sałatek, a także jako baza rożnego rodzaju sosów.

Wyczyść

Polski olej rzepakowy mazowiecki, z pierwszego tłoczenia. Rafinowany. Dwie pojemności do wyboru: 900ml lub 500ml. Bez GMO, 100% rzepaku. Naturalny smak i zapach. Pomaga w przyswajaniu witamin rozpuszczalnych w tłuszczach. Do stosowania na gorąco i zimno. Idealny do smażenia, pieczenia, warzyw, surówek i do sałatek. Stosowany jako podstawowy składnik do sosów. Wyprodukowany przy zastosowaniu najnowszych technologii. Bez zastosowania metod chemicznych. Naturalne źródło OMEGA-3, witaminy E i K. Firma Mosso.

Waga 0.800 kg
Pojemność

500ml, 900ml