Kasza Jaglana Millet Gruel
Sposób przygotowania:
Zagotować taką ilość wody, aby saszetka z kaszą swobodnie się w niej zanurzyła.
Do gotującej wody włożyć saszetkę z kaszą.
Naczynie przykryć i gotować na wolnym ogniu około 17-20 minut w zależności od preferencji konsumenta.
Wyjąć saszetkę, odsączyć z wody i podać.
Polecamy Państwu najwyższej jakości kasze gryczaną, starannie sortowaną i przetworzoną zgodnie z najnowocześniejszą technologią produkcji.
Dzięki specjalnej obróbce kasza nie traci witamin składników mineralnych niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Twojego organizmu.
Dziękujemy za wybór Naszych produktów.
Życzymy smacznego.
Czas przygotowania 17 – 20 minuty.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed 30.12.2024 r.
Partia produkcji: 12.2023 Polska
Podana data jest jednocześnie oznaczeniem partii produktu.
Życzymy smacznego 😉
Mamy w ofercie też inne ciekawe kategorie a w nich interesujące produkty:
Zapraszamy do odwiedzenia, obserwowania i polubienia naszego fanpage.