Makaron wałkowany Leon Kucharz 250 g EkMak
Makaron wałkowany z rodzaju Leon Kucharz o wadze 250 g Polskiej firmy EkMak
Makaron jajeczny z kurkumą, tradycyjny wałkowany.
Składniki: mąka pszenna, jaja płynne 9%, woda, przyprawa kurkuma 0,05%.
Czas gotowania 3-5 minut.
Sposób przygotowania:
1. Zagotować wodę (1/ na 100 g makaronu) i lekko osolić,
2. Do wrzącej wody wrzucić stopniowo porcję makaronu nie przerywając wrzenia.
3. Gotować na wolnym ogni, od czasu do czasu mieszając.
4. Odcedzić, przelać zimą wodą i podać do spożycia.
5. Po przygotowaniu spożywać.
Mamy w ofercie też inne ciekawe kategorie a w nich interesujące produkty:
Zapraszamy do odwiedzenia, obserwowania i polubienia naszego fanpage.