Makaron Lubella łazanki 400 g
Makaron Polskiej firmy Lubella o rodzaju łazanki i wadze 400 g.
Sposób przygotowania normalnie gotować 7 minut al dente 5 minut.
Lubella to najlepsze ze zbóż tradycja od 1881 r.
Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 litr posolonej wody.
Wrzuć makaron, gotuj 7-9 minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie odcedzić.
Skład: mąka makaronowa: pszenna.
Może zawierać soję.
Współpracujemy z Polskim Rolnikiem.
Posiadamy sześć etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Makaron łazanki z kiełbasą i cukiniom na ostro.
Składniki:
1. Makaron Lubella łazanki 200 g.
2. Kiełbasa chorizo 80 g lub kabanos 150 g.
3. Jedna cukinia.
4. Papryka chili ok 4 cm.
5. Natka pietruszki.
Ilość proporcji: 2.
Czas przygotowania 20 minut.
Sposób przygotowania:
A. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
B.Kiełbasę pokrój w plasterki i podsmaż ją chwilę na suchej patelni.
Na tłuszczu z kiełbasy podsmaż cukinię pokrojoną w plasterki.
Papryczkę chili oraz pietruszkę drobno posiekaj.
C. Połącz i ciesz się smakiem.
Cukinie wymieszaj z ugotowanym makaronem, kiełbasą, posiekaną papryczką chili i natka pietruszki.
Życzymy smacznego 😉
Mamy w ofercie też inne ciekawe kategorie a w nich interesujące produkty:
Zapraszamy do odwiedzenia, obserwowania i polubienia naszego fanpage.